onderhoudsbeurt

Auto onderhoud

Kleine beurt, grote beurt of auto onderhoud volgens het boekje? De voornaamste reden van auto onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als jouw auto goed is onderhouden, dan is de kans op pech namelijk veel kleiner. Onderhoud zorgt er ook voor dat de veiligheid niet in gevaar komt én je hoeft je minder zorgen te maken over dure onverwachte reparaties.

 

Bij ons kun je met een gerust hart je auto laten onderhouden, of je nou een nieuwe of een oude auto hebt. De fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon geldig. Je kunt bovendien voor elk automerk en soort auto onderhoud bij ons terecht.

Kleine of grote beurt

De kleine en de grote beurt zijn termen die nog wel gebruikt worden maar eigenlijk achterhaald zijn. Een moderne auto heeft een lange of variabele onderhoudsinterval. Daarom is het onderscheid tussen een kleine en een grote beurt vervaagd.

 

Kleine beurt

Voor de wat oudere auto's die nog wel een kleine beurt nodig hebben, kunnen wij deze uiteraard gewoon uitvoeren. Bij deze beurt worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de auto op een aantal punten gecontroleerd.

 

Grote beurt

Voor de wat oudere auto's die nog wel een grote beurt nodig hebben kunnen wij deze uiteraard gewoon uitvoeren. Bij een grote beurt worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen. Ook worden vaak het luchtfilter, interieurfilter, brandstoffilter en de bougies (bij benzine auto's) vervangen. Daarnaast wordt de auto op een groot aantal punten gecontroleerd.

Auto onderhoud op maat

 

Moderne auto’s hoeven steeds minder vaak naar de garage. Zo zijn er auto’s die volgens de autofabrikant slechts elke 30.000 km naar de garage hoeven voor een onderhoudsbeurt. Maar als de auto dan eenmaal toe is aan een onderhoudsbeurt, is het des te belangrijker dat wij aandacht hebben voor de juiste zaken.

 

De fabrikant van jouw auto geeft in het onderhoudsboekje aan welke onderdelen bij welke kilometerstand onderhoud vergen. Of de auto geeft het zelf aan. Wij gaan een stapje verder. Wij kennen vaak de klanten en weten hoe de auto gebruikt wordt. De theorie uit het onderhoudsboekje komt misschien wel niet helemaal overeen met de dagelijkse praktijk.

 

Kettenis Auto's biedt nog een belangrijk voordeel. Naast dat wij werken volgens het fabrieksonderhoud, werken wij onder andere met onderdelen van Bosch. Dezelfde onderdelen die de fabrikant van je auto ook gebruikt. Daarom blijft de fabrieksgarantie op je auto gewoon geldig. Daarnaast kennen onze, door Bosch opgeleide, monteurs jouw auto letterlijk van binnen en buiten. Dat geeft ons een technische voorsprong.

Waarom voor auto onderhoud naar Kettenis Auto's?

 

  • Onderhoud op maat
  • Het beste onderhoud
  • Veiligheid onderweg
  • Met behoud van fabrieksgarantie
  • Wij gebruiken originele Bosch-onderdelen
  • Onze monteurs zijn opgeleid door Bosch
  • Zekerheid van het juiste onderhoud op het juiste moment
  • Zonder teveel te betalen
  • Wij repareren alleen bij een defect
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen