Airco Service

 

Werkt u airco niet goed meer en wilt u dit probleem laten verhelpen? Kom dan langs bij Kettenis Auto’s in Zaandam. Wij zorgen ervoor dat uw airco weer op en top werkt en dat u weer met een fijn gevoel in uw auto stapt.

 

Of u last heeft van onaangename geuren of wanneer u merkt dat de airco niet meer voldoende koeling geeft, neem dan even contact met ons op zodat u niet voor meer onaangename verrassingen komt te staan. Onze monteurs zijn goed opgeleide vakmensen die hun vak verstaan en weten waar ze over praten en waar ze meer werken. Wij zorgen er dus voor dat u weer kunt genieten van een heerlijk briesje tijdens de warme zomerdagen.

 

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen op 075-6146474 of u kunt via de onderstaande knop een online afspraak maken:

 

http://kettenis-autos.autocrew.nl/sites/default/files/dealers/KettenisAutos/Online%20afspraak%20maken%20Kettenis%20Auto%20Zaandam.png

 

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die wij leveren, dan kunt u meer informatie vinden op een van de volgende pagina’s:

 

Kettenis Auto's

Zomerdijk 24
1505 HW Zaandam